ΕΛΑΣ: Αστυνομικά μέτρα με… δανεικά ΜΑΤ στη Δυτική Ελλάδα!

Εκ των ενόντων καταβάλλονται προσπάθειες, από επιτελείς των Αστυνομικών Διευθύνσεων της περιοχής, για να παρέχεται ασφάλεια σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια ή ακόμα για την τήρηση μέτρων σε αθλητικούς χώρους.

ΕΛΑΣ: Αστυνομικά μέτρα με… δανεικά ΜΑΤ στη Δυτική Ελλάδα!

Εχουμε επισημάνει αρκετές φορές τις ελλείψεις έμψυχου δυναμικού της τοπικής και της περιφερειακής Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας. Εκ των ενόντων καταβάλλονται προσπάθειες, από επιτελείς των Αστυνομικών Διευθύνσεων της περιοχής, για να παρέχεται ασφάλεια σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια ή ακόμα για την τήρηση μέτρων σε αθλητικούς χώρους.

Χαρακτηριστικό και κραυγαλέο είναι το χθεσινό Πέμπτη 22/12/2022 γεγονός στο Αγρίνιο, του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναιτωλικού – ΠΑΟΚ. Επιστρατεύτηκαν 6 διμοιρίες ΜΑΤ από Γιάννενα, Λαμία και Πάτρα. Ετσι, για να «βγουν» τα μέτρα, ήλθε στην αχαϊκή πρωτεύουσα διμοιρία από Ηλεία προκειμένου με τη σειρά της να καλύψει τον άλλον αγώνα Παναχαϊκή – Καλλιθέα.

Τουτέστιν, μετακινήσεις, υπερωρίες, έξοδα διατροφής κ.ό.κ κι όλα αυτά επειδή είναι ελλιπή τα οργανογράμματα και… δανείζεται ο ένας νομός από τον άλλο.

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ