Επ’ αόριστον μπλόκο αγροτών στο Αγγελόκαστρο, αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις
Μπλόκο επ’ αόριστον για όλα τα οχήματα από τους αγρότες στο Αγγελόκαστρο, στην Αιτωλοακαρνανία. Προσανατολίζονται σε αποκλεισμό και παραδρόμων.
Την απόφαση για μπλόκο επ’ αόριστον στο Αγγελόκαστρο, πήραν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στη συνέλευσή τους το βράδυ της Δευτέρας 12/01/2026. Το κλίμα στη συνέλευση μετά και το ναυάγιο σε σχέση με τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ήταν ιδιαίτερα θερμό.
Η απόφαση των αγροτών της Αχαΐας για τη συνάντηση στο Μαξίμου
Οι αγρότες αποφάσισαν να παραμείνουν στα διόδια του Αγγελόκαστρου, στην Ιόνια Οδό, μην επιτρέποντας τη διέλευση των οχημάτων, πλην των έκτακτων περιπτώσεων.
Όπως λένε οι αγρότες, οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν. Στο τραπέζι έχουν πέσει προτάσεις για κλείσιμο παραδρόμων αλλά και μηχανοκίνητες πορείες στο κέντρο του Αγρινίου.
Κυβέρνηση σε αγρότες: Επαναστατική γυμναστική τέλος, ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
