Ερύμανθος: Ηλεκτρονικός εξοπλισμός σε Γυμνάσια και Λύκεια

Να σημειωθεί, πως είχε προηγηθεί πριν έναν χρόνο η παράδοση αντίστοιχου εξοπλισμού στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ερύμανθος: Ηλεκτρονικός εξοπλισμός σε Γυμνάσια και Λύκεια

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό που θα αναβαθμίσει την εκπαιδευτική λειτουργία παρέδωσε ο Δήμος Ερυμάνθου στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εξασφαλίζοντας πιστώσεις μέσω της σχολικής του επιτροπής.

Πρόκειται για σύγχρονες συσκευές, βίντεο προβολέων, τάμπλετ και υπολογιστών, συνολικού κόστους 12.000 ευρώ. Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στις εκπαιδευτικές κοινότητες του Γυμνασίου- Λυκειακές Τάξεις Χαλανδρίτσας, του Γυμνασίου- Λυκειακές Τάξεις Φαρρών, του Γυμνασίου- Λυκείου Ερυμάνθειας και του Γυμνασίου Σταυροδρομίου.

Να σημειωθεί, πως είχε προηγηθεί πριν έναν χρόνο η παράδοση αντίστοιχου εξοπλισμού στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προμήθεια και η κατανομή του εξοπλισμού έγινε με βάση τα αιτήματα και τις ανάγκες των σχολικών κοινοτήτων, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό.

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Παιδείας, Σοφία Ταλαγάνη, η οποία είχε τον συντονισμό παράδοσης του εξοπλισμού επεσήμανε πως «παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η δημοτική Αρχή κατάφερε να εξασφαλίσει μέσω της σχολικής επιτροπής μία σημαντική πίστωση για την προμήθεια σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας, ενώ είχε προηγηθεί αντίστοιχη δράση και για τα Δημοτικά μας σχολεία. Προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαίδευσης μέσα από την απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας. Γι’ αυτό και εξαντλούμε κάθε δυνατότητα με σκοπό να ενισχύσουμε τις ψηφιακές υποδομές των σχολικών μας μονάδων, επενδύοντας στη γνώση, στην εξέλιξη και στην εξοικείωση των μαθητών μας με τους σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιγιάλεια: Στον αέρα η τοπική ιστορική επέτειος - Αργία για όλους η 26η Ιανουαρίου
ΣΚΕΑΝΑ: Ακυρώθηκαν ξανά οι εκλογές - Γκρίνιες και αρνητικό κλίμα
Σε τροχιά υλοποίησης τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης στα Νοσοκομεία Πύργου και Αιγίου - Έπεσαν υπογραφές
Στόχοι και προοπτικές στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΠΣΕΚ