Εθελοντικός Καθαρισμός της παραλίας Μεγάλο Καβούρι από την Revoil

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας Μεγάλο Καβούρι, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας για το 2024 και διεξήχθη υπό την αιγίδα της HELMEPA, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας “Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη”.

Με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων της Revoil και των οικογενειών τους, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και να απομακρύνουμε περισσότερα από 30 κιλά απορρίμματα από την παραλία, συμβάλλοντας στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη διατήρησης καθαρών ακτών.

Η εκστρατεία “Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη” στοχεύει να προβάλει το σημαντικό πρόβλημα των απορριμμάτων και την ανάγκη πρόληψης της ρύπανσης. Πέρυσι, η εκστρατεία κινητοποίησε περισσότερους από 800.000 εθελοντές στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα 7.750 εθελοντές σε 187 εθελοντικές δράσεις συνέλεξαν 16 τόνους απορριμμάτων, εκ των οποίων 4 τόνοι ανακυκλώθηκαν.

Η Revoil θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να αναλαμβάνει τέτοιες δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης.