Εύβοια: Νεκρός 22χρονος φαντάρος σε τροχαίο – ΦΩΤΟ
Πώς έγινε το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του 22χρονος φαντάρος στην Εύβοια
Θρήνος στην Εύβοια μετά από τροχαίο που έγινε την Κυριακή στο χωριό Βέλος στο Αλιβέρι, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος.
Ο 22χρονος ήταν φαντάρος. Συγγενείς και φίλοι που έφτασαν σχεδόν αμέσως στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του άτυχου άνδρα.
Ο 22χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, για άγνωστους λόγους βρέθηκε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε μία κολώνα στο Βέλος Ευβοίας στη στροφή όπου βρίσκεται στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 22χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο υγείας Αλιβερίου. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.
Σοβαρά τραυματισμένες είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, evima.gr, ακόμη δύο κοπέλες οι οποίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ ακόμη ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ
Μίλα και το Gemini το κάνει: Οι νέες φωνητικές δυνατότητες στο macOS
Το 4ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι
Πρέπει να πλένεις τα καινούρια σου ρούχα πριν τα φορέσεις;
Οι ΗΠΑ απαγορεύουν και τις σκούπες ρομπότ «κατασκόπους»
Ο «Ματωμένος Γάμος» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιερωνύμου στις Κατασκηνώσεις στα Καλάβρυτα
