Εξάρχεια: Τι βρήκε η Αστυνομία στο υπό κατάληψη κτίριο – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
Σε αυτόν τον χώρο στα Εξάρχεια έμενε ο 26χρονος που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. βίντεο και φωτογραφίες από το κτίριο στα Εξάρχεια που τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8) πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της ιδιοκτήτριας του χώρου, με την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και το Α.Τ. Εξαρχείων να πραγματοποιεί την έφοδο. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί (τρεις Αιγύπτιοι, δύο Παλαιστίνιοι, ένας Ιρακινός, ένας Σύρος και ένας Τυνήσιος) για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, ενώ το κτίριο παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.
Σημειώνεται ότι, στο συγκεκριμένο κτίριο διέμενε και ο 26χρονος Μαροκινός που συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες για απόπειρα βιασμού και ληστεία σε βάρος μίας 41χρονης δημοσιογράφου, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όσον αφορά τον 26χρονο Μαροκινό παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Μετατροπή των Καπναποθηκών Παπαπέτρου στο Αγρίνιο σε Μουσείο με ικανοποίηση Φαρμάκη
Apple «Surprise and Shine»: Αυτά είναι τα νέα iPhone 18 pro και pro max και Apple Watch
Ακόμα καλοκαίρι: 4 πανηγύρια στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη για γλέντι μέχρι πρωίας
Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου στα Αραχωβίτικα ΦΩΤΟ:
