Φιλόπουλος και Κανταράκης του ΝΟΠ στην εκδήλωση με Κατσανιώτη
Οι Νίκος Φιλόπουλος και Νίκος Κανταράκης του ΝΟΠ παρεβρέθηκαν στην επιτυχημένη εκδήλωση της Δημοτικής Τ.Ο. του Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητή τον Αχαιό υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη.
Στην ημερίδα που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση του Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν και δύο άνθρωποι του υγρού στίβου. Ο λόγος για τα μέλη της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών Νίκο Φιλόπουλο (είναι και μέλος στο Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας) και Νίκο Κανταράκη, οι οποίοι παρεβρέθησαν μετά από πρόσκληση των διοργανωτών ως απλοί πολίτες.
Οι δυο παράγοντες άκουσαν με μεγάλη προσοχή όλα όσα ανέπτυξε ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα αποδήμου ελληνισμού, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος ήταν ο βασικός ομιλητής της ημερίδας (θέμα το «Οι γειτονιές μας, η πατρίδα μας!»).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιός του Δυτικού Νείλου: Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε
12 12 12: Η νέα σειρά του Apple TV που παντρεύει το Heat με το GTA
Αρχαίοι θεοί από το χτες στο σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών ΦΩΤΟ
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
PlayStation Plus Σεπτεμβρίου 2026: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια
Παράδειγμα προς μίμηση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλάνιστρας ΦΩΤΟ
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Alien: Η νέα ταινία θα εστιάζει στον David του Michael Fassbender
