Φωτιά στη Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 67χρονος εγκαυματίας
Ο 67χρονος μελισσοκόμος τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να σώσει τα μελίσσια του
Σε κρίσιμη κατάσταση 67χρονος εγκαυματίας στη Φθιώτιδα, όπου η μεγάλη φωτιά μαίνεται. Στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας οι αναζωπυρώσεις στο μέτωπο της Κάτω Τιθορέας συνεχίζονται, ενώ στην Αμφίκλεια όπου μια καινούρια πυρκαγιά απείλησε δασική έκταση.
Χαρακτηριστικά, όπως επισημαίνει στο LamiaReport η δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς εξαιτίας των ανέμων που ενισχύθηκαν τις μεσημβρινές ώρες.
Ο 67χρονος μελισσοκόμος τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να σώσει τα μελίσσια του, όταν πήρε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά εγκαύματα και να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Ο Δ. Παλούμπης στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ
Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με καθίσματα στον τοίχο
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Το Αίγιο του 1940 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ΦΩΤΟ
Τεχνικός αναπαρήγαγε το φαινόμενο αλλαγής χρώματος ρωμαϊκού γυάλινου αριστουργήματος 1.600 ετών
