Γεωργιάδης για Grexit: Αν είχαμε ακολουθήσει αυτούς τους παλαβούς η Ελλάδα θα ήταν σαν τη Βενεζουέλα

O Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα όσα συνέβαιναν εκείνη την περίοδο και είπε τη γνώμη του, για την πορεία που ακολούθησε τελικά η Ελλάδα.

Γεωργιάδης για Grexit: Αν είχαμε ακολουθήσει αυτούς τους παλαβούς η Ελλάδα θα ήταν σαν τη Βενεζουέλα

Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη του ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το Grexit,o Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα όσα συνέβαιναν εκείνη την περίοδο και είπε τη γνώμη του, για την πορεία που ακολούθησε τελικά η Ελλάδα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 σχολίασε:

«Είναι οξύμωρο σχήμα αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Οι αντιμνημονιακοί – θυμάστε την πλατεία των αγανακτισμένων- ήθελαν exit από το ευρώ. Και το κεντρικό πράγμα που μισούσαν ήταν ο Σόιμπλε».

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125