GNTM 4: Εκκενώθηκε το σπίτι λόγω της φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία
Ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας, η παραγωγή του Star ζήτησε από τους παίκτες να μαζέψουν τα πράγματά τους.
Οι καταστροφικές φωτιές που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες έφτασαν μέχρι την πόρτα του GNTM 4.
Ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας, η παραγωγή του Star ζήτησε από τους παίκτες να μαζέψουν τα πράγματά τους προκειμένου να εκκενωθεί η βίλα μου μένουν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», οι διαγωνιζόμενοι οδηγήθηκαν αρχικά στα Studio Καραμάνος. Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται για να γίνονται αρκετά από τα γυρίσματα και τις φωτογραφίσεις των παικτών.
Από εκεί μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι οι συνθήκες να επιτρέψουν την ασφαλή μεταφορά τους στο σπίτι του GNTM.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Μετάλλιο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων ΦΩΤΟ
