Η «BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ» στο Golf Prive της Γλυφάδας

Βραβείο διαχρονικής πορείας και ιδιαίτερα αξιόλογης ανάπτυξης

Η «BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ» στο Golf Prive της Γλυφάδας Το βραβείο παρέλαβαν οι κκ Γιάννης και Σωτήρης Λαϊνιώτης

Η τοπική επιχείρηση «BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ», βραβεύτηκε για τη διαχρονική της πορεία και την ιδιαίτερα αξιόλογη ανάπτυξή της, τα τελευταία έτη.

Σε ειδική εκδήλωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στις 19 Ιουλίου, στο Golf Prive της Γλυφάδας, το βραβείο – για λογαριασμό της εταιρείας – παρέλαβαν οι Σωτήρης και Γιάννης Λαϊνιώτης.

Ο Ομιλος «Λαϊνιώτη» καταλαμβάνει ηγετική θέση μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στον Τομέα των Ιατρικών και Ιατροτεχνολογικών Ειδών, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό χώρο.

H «BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ», μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων της, απευθύνεται στον χώρο της Υγείας και εστιάζει τις δραστηριότητές της κυρίως στις εξής κατηγορίες προϊόντων: Υγειονομικό & Επιδεσμικό υλικό, Πρόληψη κινδύνου / Μέσα Ατομικής Προστασίας, Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, προϊόντα Απολύμανσης & Αποστείρωσης, Βιοχειρουργικά Είδη.

Η εταιρεία «BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ» καλύπτει όλη την ελληνική αγορά, στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο Δρέπανο Πατρών, απασχολεί 40 εργαζόμενους και είναι η «καρδιά» του Ομίλου Επιχειρήσεων.

Η «BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ» στο Golf Prive της Γλυφάδας Κατατάσσεται στις μεγαλύτερες Βιομηχανικές Επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και η ιστορία της ξεκινά πίσω στο 1989.
Με αξιόπιστα προϊόντα, στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας, της περιποίησης και της υγιεινής, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, που επιλέγουν να την εμπιστευθούν, καθιστώντας το Εταιρικό Σήμα «BBD» εγγύηση ποιότητας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Motor Oil: H συμφωνία με την Ελλάκτωρ και τι εμπεριέχει
Εξοικονομώ 2021: Αύξηση προυπολογισμού βάζει στο πρόγραμμα όλους τους επιλαχόντες
Κατώτατος μισθός: Όφελος έως και 532 ευρώ τον χρόνο με τη νέα αύξηση
Γερμανία: «Όχι» στην απαλλαγή της εισφοράς φυσικού αερίου από τον ΦΠΑ, λέει η ΕΕ