Η ΝΕΠ ανανέωσε με την Ευφροσύνη Τσιμάρα
Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευφροσύνη Τσιμάρα, η οποία επιστρέφει στην Α1 Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΕΠ αναφέρει τα εξής:
«Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη διεθνή Ευφροσύνη Τσιμάρα, η οποία αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας και μια από τις πρωταγωνίστριες στην επάνοδο των «δελφινιών» στην Α1 Εθνική.
Πρόκειται για παίκτρια με ταλέντο, επιθετικές αρετές, οργανωτικές ικανότητες και πάθος στην άμυνα, η οποία έχει το DNA του πόλο στο αίμα της, καθώς η μητέρα της είναι η παλιά δόξα της ΝΕΠ, αλλά και της Εθνικής μας ομάδας (σήμερα προπονήτρια στον πατρινό σύλλογο) Σοφία Μανέτα και πατέρας της ο παλιός πολίστας Χάρης Τσιμάρας.
Μάλιστα, για τον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού του γυναικείου τμήματος πόλο της ΝΕΠ, Γρηγόρη Τσίγκα, η χαρά είναι διπλή, καθώς η Ευφροσύνη Τσιμάρα σπουδάζει Ιατρική και είναι μέλος της ομάδας του γνωστού καρδιολόγου στο ΠΓΝ Πατρών. Οπότε οι δυο τους θα είναι συνοδοιπόροι και στην Ιατρική και στην πισίνα.
Κι έπεται συνέχεια…».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News