Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Ντουμπάι με στόχο την τουριστική προβολή
Πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια τόνωσης του ενδιαφέροντος, με στόχο οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας να επανατοποθετηθούν δυναμικά στο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον
Επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων, παράλληλες εκδηλώσεις προώθησης, Β2Β συναντήσεις με στελέχη μεγάλων τουριστικών πρακτορείων και αεροπορικών εταιρειών, όπως επίσης δράσεις για την ανάδειξη των δυνατοτήτων της περιοχής, περιλαμβάνει η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην διεθνή έκθεση «EXPO DUBAI 2020», από 21 έως 27 Μαρτίου 2022, παρουσία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.
Πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια τόνωσης του ενδιαφέροντος, με στόχο οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας να επανατοποθετηθούν δυναμικά στο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, ιδιαίτερα έπειτα από δυο χρόνια απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προβολή των τουριστικών προορισμών και αξιοθέατων της Δυτικής Ελλάδας, της αγροδιατροφής και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στοχεύοντας στην ανάδειξη των δυναμικών επιχειρήσεων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας.
Στο πλαίσιο της παραμονής τους οι εκπρόσωποι της Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων προκειμένου να παρουσιάσουν στους υπευθύνους τον δυναμικό κλάδο της αγροδιατροφής, ενώ θα ενημερωθούν και για εξαιρετικές καινοτόμες εφαρμογές που εφαρμόζονται στον πρωτογενή τομέα, την ενέργεια και τις νέες τεχνολογίες.
Στην αποστολή συμμετέχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Πάτρα: Η Κατερίνα Λιόλιου χόρεψε το «Θα αλλάξω γειτονιά» του Βελισσάρη – Πανδαιμόνιο στο μαγαζί με κέφι και άρωμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Ο Φωκίων Ζαΐμης με τον Μητροπολίτη Φώτιο της Αφρικής ΒΙΝΤΕΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
“Παραμύθια και τραγούδια” στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων
