Η πρώτη νίκη έφερε χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς – Δηλώσεις
Ικανοποίηση επικρατεί στον Αίολο Αγυιάς για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Ο Αίολος Αγυιάς ατενίζει, πλέον, με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην Α1 ΕΣΚΑ-Η μετά την πρώτη του φετινή νίκη, η οποία συνδυάστηκε και με καλή απόδοση.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βασίλη Σκέντζου επικράτησε τη Δευτέρα επί της Ανδραβίδας στην Πάτρα με 70-53 (ημ. 29-25), παίρνοντας έτσι και μια πολύ καλή διαφορά.
Διαιτητές: Λιόνας-Σαμαράς-Ζ. Πλέγας. Τα 10λεπτα: 11-19, 18-6, 15-14, 26-14.
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Σκέντζος): Βαλαής 4, Παπαδημητρίου, Σπύρου, Νάτσκος 2, Ιωαννίδης, Φούντας, Λαγογιάννης 26 (2), Στόλλας 4, Πίκιος 17 (2), Τσούνας 8, Κολοτούρος, Σταυρόπουλος, Σκλάβος.
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ (Γιαννόπουλος): Αλαβέρας, Δρακόπουλος, Μπούμπουλης, Κιτσάρας 7 (1), Σταθόπουλος 12 (2), Βασιλείου 16, Μακρής 2, Σέρμπος (1), Γιαρικάνης, Δημάκος 12, Νίκας 4.
«Επρεπε να ξεπεράσουμε το άγχος και να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη», δήλωσε ο Βασίλης Σκέντζος και πρόσθεσε τα εξής: «Στο β΄ ημίχρονο, παίζοντας καλή άμυνα, καταφέραμε να φτάσουμε στο ροζ φ.α. και, μάλιστα, με μια καλή διαφορά. Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Στο επόμενο παιχνίδι (σ. αντίπαλος ο Αστέρας Τέμενης τη Δευτέρα στις 20.00 στο «Τόφαλος»), αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Θα παλέψουμε για τη νίκη».
Ο βοηθός προπονητή του Αίολου Αγυιάς Αγγελος Χατζαράς τόνισε τα εξής: «Ηταν η πρώτη νίκη για την ομάδα μας, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση, κυρίως στην άμυνα. Οταν ηρεμήσαμε, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου στην επίθεση και πήραμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Οι Θεομητορικοί ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
