Ιωάννινα: Η γη «άνοιξε» και «κατάπιε» όχημα καθαριότητας ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
Όχημα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών βρέθηκε σε κενό μετά από καθίζηση του οδοστρώματος.
Μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε στην οδό Βελισσαρίου στα Ιωάννινα, στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος όπου στεγάζονται τα ΕΠΑΛ και ένα ΓΕΛ. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, στο σημείο βρέθηκε μικρό όχημα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο εν μέρει «καταπιάστηκε» από το κενό που δημιουργήθηκε.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ η Τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία και διενεργεί έλεγχο.
Οι αρχές εξετάζουν τα αίτια της καθίζησης, πιθανότατα σχετιζόμενα με υπόγειες διεργασίες, παλαιά δίκτυα ή καιρικές συνθήκες. Το οδόστρωμα αποκλείστηκε προσωρινά για λόγους ασφαλείας, ενώ αναμένεται άμεση παρέμβαση συνεργείων του Δήμου για αποκατάσταση.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να εντοπίζετε και να λύσετε τα πιο συχνά προβλήματα εκτύπωσης
Audi A2 e-tron: Τιμή από 38.200 ευρώ και αυτονομία έως 646 χιλιόμετρα
Ο Κώστας Πετρόπουλος στην Θεσσαλονίκη με τους συνταξιούχους ΦΩΤΟ
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
Matrix 5: Η νέα ταινία που παραμένει στο συρτάρι εν αναμονή μιας έγκρισης
