Καίτη Γαρμπή: Η μάνατζέρ της απαντά για το «καλύτερο παιδί» στον Αντώνη Ρέμο

Με αποσπάσματα από εμφανίσεις του 2019 και του 2022, η Πόπη Καπάνταη έδειξε ότι η επίμαχη φράση αποτελούσε εδώ και χρόνια τρόπο με τον οποίο η τραγουδίστρια μιλούσε δημόσια για τον συνάδελφό της

Καίτη Γαρμπή: Η μάνατζέρ της απαντά για το «καλύτερο παιδί» στον Αντώνη Ρέμο

Με ένα βίντεο από το παρελθόν επέλεξε να απαντήσει η μάνατζερ της Καίτης Γαρμπή, Πόπη Καπάνταη, στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση της τραγουδίστριας για τον Αντώνη Ρέμο στη μεγάλη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Η ατάκα «το καλύτερο παιδί της μέρας και της νύχτας» σχολιάστηκε έντονα στα social media, καθώς ειπώθηκε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Η Καίτη Γαρμπή είχε ήδη απαντήσει στις επικρίσεις, κάνοντας λόγο για «νοσηρή ανθρωποφαγία». Τώρα, η συνεργάτιδά της επιστρέφει στη συζήτηση με ένα διαφορετικό επιχείρημα: η συγκεκριμένη φράση για τον Ρέμο δεν ειπώθηκε για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ.

«Για να τελειώνουμε με τις μικρότητες»

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Πόπη Καπάνταη συγκεντρώνονται αποσπάσματα από διαφορετικές χρονικές περιόδους, στα οποία η Καίτη Γαρμπή μιλά με τον ίδιο τρόπο για τον Αντώνη Ρέμο.

«Αυτά για όσους ενοχλήθηκαν», έγραψε πάνω στο βίντεο, ενώ συνόδευσε τη δημοσίευση με τη φράση «Για να τελειώνουμε με τις μικρότητες».

Στη συναυλία της Θεσσαλονίκης, στις 12 Σεπτεμβρίου, η Καίτη Γαρμπή είχε πει από τη σκηνή στον Ρέμο: «Αυτό είναι το καλύτερο παιδί και της μέρας και της νύχτας. Σε αγαπάμε πολύ».

Η ίδια φράση από το 2019 και το 2022

Το βίντεο της μάνατζέρ της γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω και παρουσιάζει την τραγουδίστρια να χρησιμοποιεί ανάλογους χαρακτηρισμούς για τον Αντώνη Ρέμο πολύ πριν από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 είχε ήδη μιλήσει με αντίστοιχο τρόπο για εκείνον, ενώ στις 16 Οκτωβρίου 2022 τον είχε αποκαλέσει ξανά «το καλύτερο παιδί της μέρας και της νύχτας».

Ανάλογα στιγμιότυπα καταγράφονται και στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2022, ενισχύοντας το επιχείρημα της Πόπης Καπάνταη ότι πρόκειται για έναν χαρακτηρισμό που η Καίτη Γαρμπή χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια όταν αναφέρεται στον συνάδελφό της.

Η πρώτη απάντηση της Καίτης Γαρμπή

Η ίδια η τραγουδίστρια είχε τοποθετηθεί ήδη από την Κυριακή, μετά τα σχόλια που ακολούθησαν τη συναυλία.

Η Καίτη Γαρμπή εξήγησε ότι η χαρά για την επαγγελματική στιγμή ενός ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα σου δεν αναιρεί τη θλίψη για κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή, απορρίπτοντας την ερμηνεία ότι τα λόγια της προς τον Ρέμο αποτελούσαν προσβολή προς τη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη. Για τις επιθέσεις που δέχθηκε στα social media χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «νοσηρή ανθρωποφαγία».

Οι αντιδράσεις είχαν ξεκινήσει μετά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, όπου η Γαρμπή ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που ανέβηκαν στη σκηνή για τη βραδιά των 30 χρόνων της καριέρας του. Ο ίδιος ο Ρέμος είχε αφιερώσει κατά τη διάρκεια της συναυλίας τραγούδι στον Γιώργο Μαζωνάκη, αποχαιρετώντας δημόσια τον συνάδελφό του.

Με τη νέα ανάρτηση, η πλευρά της Καίτης Γαρμπή επιλέγει πλέον να απαντήσει όχι με νέα εξήγηση, αλλά με το ίδιο το αρχείο των προηγούμενων εμφανίσεών της: ο χαρακτηρισμός για τον Αντώνη Ρέμο είχε ακουστεί επανειλημμένα χρόνια πριν αποκτήσει τη σημερινή φόρτιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο