Καλοκαίρι στην Πάτρα σημαίνει … Χάραμα Θερινόν

Πρεμιέρα Σάββατο 8 Ιουνίου

Καλοκαίρι του 2024! Ένα ακόμη καλλιτεχνικό στοίχημα, για το Θερινό Χάραμα και όλους τους συνεργάτες του, με την ωραία αφορμή της επετείου των 45 χρόνων λειτουργίας του.

Με σταθερή την έγνοια να κρατιέται ψηλά ο πήχης της επιλογής τραγουδιών, μουσικών και ερμηνευτών και με απέραντη αγάπη για το ποιοτικό τραγούδι και το ωραίο του ταξίδι στην “αυλή των θαυμάτων”, αποτολμούμε και αυτό το καλοκαίρι την καλλιτεχνική μας υπέρβαση.

Βάλαμε τα γιορτινά μας και σας περιμένουμε, να γιορτάσουμε μαζί τα 45α γενέθλια του Χαράματος! Να ζήσουμε αξέχαστες βραδιές με ξεχωριστά ακούσματα του χτες και του τώρα. Να απολαύσουμε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια κάθε βραδιάς.

Μουσικοί, ερμηνευτές, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, ηχολήπτες, φωτιστές και όλο το έμψυχο δυναμικό του Χαράματος, έχουμε λάβει θέσεις, για να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα και να δικαιώσουμε την  επιλογή σας να διασκεδάζετε τόσα και τόσα χρόνια κοντά μας, στο Θερινό Χάραμα.

Ένα εκλεκτό επιτελείο ερμηνευτών απαρτίζει τη φετινή μουσική σκηνή του θερινού Χαράματος και υπόσχεται να σας καλοταξιδέψει. Η Βασιλική Νταντά, ο Λούκας Γιώρκας, ο Γρηγόρης Πετράκος, η Μαρία Ζούκα, η Μυρτώ Καμβυσίδη, ο John Ντακόλιας και οι ALCATRASH σας περιμένουν.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος υπογράφει ο Παναγιώτης Πετρίδης. Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια του ειδικού αφιερώματος για τα 45 χρόνια λειτουργίας του Χαράματος. Στην όλη καλλιτεχνική διοργάνωση συμμετέχει και ο Διονύσης Βούλτσος με τις ιδιότητες του ηθοποιού και του σκηνοθέτη.

Το Θερινό Χάραμα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 23.00.

Κρατήσεις: 2610 671639/672445 & 6909198997

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο – Ώρα Έναρξης: 23:00

Βραχναίικα Πατρών