Καρναβαλίστηκαν στον «Φάρο» της Πάτρας – ΦΩΤΟ
Οι θαμώνες ξεχώρισαν και φέτος με τις στολές τους ενώ τα happenings έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα μέσα σε ατμοσφαιρική διάθεση.
Το τελευταίο σαββατόβραδο λίγο πριν την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού πλήθος κόσμου συνέρρευσε με πολύ κέφι και χορό στον Φάρο της Πάτρας. Οι θαμώνες ξεχώρισαν και φέτος με τις στολές τους ενώ τα happenings έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα μέσα σε ατμοσφαιρική διάθεση.
O Γιώργος Παράμερος, η Ανθούλα Γιακουμέλου, ο Σταύρος Ναθαναήλ, ο Δημήτρης Φουντάς και ο Γιάννης Σφονδύλης φρόντισαν να απογειώσουν το κέφι με το ξεχωριστό καρναβαλικό τους πρόγραμμα.
Το κέφι ήταν μεγάλο και ο χορός ασταμάτητος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλούς γνωστούς Πατρινούς να δίνουν το παρών και να διασκεδάζουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.





Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Nothing παρουσίασε τα Headphone (1) Pro με 68 ώρες αυτονομίας
Ψώρα: Γιατί δερματολόγοι αναφέρουν ότι παρατηρούν όλο και περισσότερες περιπτώσεις
Η Κατερίνα Λιόλιου τραγούδησε το «Δι’ Ευχών» της Χαρούλας Αλεξίου
Το κόλπο που κάνει ένα Android smartphone να μοιάζει πιο γρήγορο
Προσλήψεις 75 ατόμων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ: Πώς γίνονται οι αιτήσεις
