Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιστρέφει ακόμα στα βασιλικά καθήκοντα

Το νέο project για επιχειρήσεις.

κέιτ μίντλετον

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον δεν έχει επιστρέψει ακόμη στα καθήκοντά της, λόγω του καρκίνου, ωστόσο ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με το project που ξεκίνησε η ίδια πέρυσι για την «Πρώιμη Παιδική Ηλικία».

Όπως έγινε γνωστό, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον είναι η «κινητήρια δύναμη» πίσω από μια έκθεση που καλεί τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν πρακτικές εργασίας πιο φιλικές προς την οικογένεια, ωστόσο δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της.

Μια πηγή από το περιβάλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας δήλωσε ότι «είναι ενθουσιασμένη με αυτό. Η δράση είναι τόσο σημαντική γι’ αυτήν, οπότε το γεγονός ότι οκτώ από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις στη Βρετανία βγαίνουν μπροστά για να επιχειρηματολογήσουν στους επιχειρηματικούς ηγέτες είναι συναρπαστικό για εκείνη. Αποτελεί προτεραιότητα για το μέλλον».

Το βασιλικό Ίδρυμα της Κέιτ Μίντλετον για την πρώιμη παιδική ηλικία παρουσίασε μια νέα έκθεση, στην οποία υποστηρίζεται ότι η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει περισσότερα από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο στην οικονομία της Βρετανίας.

Η Ντάουνινγκ Στριτ και οι αρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Παιδείας έχουν ήδη ενημερωθεί για τα πορίσματά της έκθεσης. Οι αξιωματούχοι του παλατιού φροντίζουν να επισημαίνουν με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται για πολιτική εκστρατεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Δεν επιστρέφει στα καθήκοντά της»

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον εξήγησε ότι η είδηση για την έκθεση δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της. Φέτος δεν έχει αναλάβει καθόλου δημόσιες υποχρεώσεις αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ο εκπρόσωπός του Παλατιού δήλωσε: «Το έργο των προγραμμάτων του πριγκιπικού ζεύγους είναι “πάντα σε εξέλιξη”. Η πρώιμη παιδική ηλικία αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για την πριγκίπισσα και έτσι έχει ενημερωθεί πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του έργου της ειδικής ομάδας και έχει δει την έκθεση».

Ανώτερος βασιλικός σύμβουλος πρόσθεσε σχετικά: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την ομάδα εργασίας. Κρατήθηκε ενήμερη από την αρχή της δημιουργίας της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά.

Σύμφωνα με το newsit, πρόκειται για μια σαφή δέσμευση που έχει αναλάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της στη δημόσια υπηρεσία ότι αυτό θα είναι το επίκεντρο της. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στην εργασία της. Αλλά ήμασταν πραγματικά σαφείς ότι χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει τώρα. Θα επιστρέψει στην εργασία της όταν θα έχει το πράσινο φως από τους γιατρούς».

Ο Christian Guy, εκτελεστικός διευθυντής του Κέντρου για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία ανέφερε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ενήμερη για το έργο της ομάδας εργασίας και είναι «εξαιρετικά ευγνώμων» στα μέλη της ομάδας που «έχουν σημειώσει τόσο φανταστική πρόοδο σε αυτό το έργο κατά το τελευταίο έτος».

 

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πρόωρα 36άρια στην Πάτρα, πώς θα εξελιχθεί ο Μάιος και τα επεισόδια καύσωνα

Φονικό στο Κιλκίς: 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο οδηγός που βίασε την 27χρονη

Αχαΐα: Πήρε χρήματα για βιασμό και αθωώθηκε!

Καλαμάτα: Δίκη για το ναυάγιο στην Πύλο, ένταση και τραυματισμοί στα δικαστήρια, δύο προσαγωγές ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop