Σοβαρό τροχαίο στη Βόρεια Κέρκυρα με γουρούνα – Τραυματίστηκαν πατέρας και γιος

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε σε χαντάκι, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί για την ανάσυρσή τους

Σοβαρό τροχαίο στη Βόρεια Κέρκυρα με γουρούνα – Τραυματίστηκαν πατέρας και γιος

Σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα σημειώθηκε την Τρίτη, 19 Μαΐου 2026, στη Βόρεια Κέρκυρα, όταν γουρούνα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε χαντάκι.

Το ατύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Σιδαρίου – Κασσιόπης, στον δρόμο από την Αχαράβη προς τον Άγιο Σπυρίδωνα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν πατέρας και γιος. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, η γουρούνα βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε χαντάκι.

Κρίσιμη η κατάσταση του πατέρα

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες. Ο πατέρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο σημείο χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ανάσυρση των τραυματιών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 9 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο

Μετά την ανάσυρσή τους, πατέρας και γιος παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125