Κιλκίς: Μετά από δέκα έτη έλαβε τέλος η υπόθεση ληστείας σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα που έγινε πριν από δέκα χρόνια, το Δεκέμβριο του 2012, σε περιοχή του Κιλκίς, όπου για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων που είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα που έγινε πριν από δέκα χρόνια, το Δεκέμβριο του 2012, σε περιοχή του Κιλκίς, όπου για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων που είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.
Ειδικότερα, το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου 2012, σε περιοχή του Κιλκίς, οι δύο από τους ημεδαπούς, με την απειλή όπλου που έφερε ένας εξ αυτών, ακινητοποίησαν ταχυδρομικό διανομέα και τον εξανάγκασαν να βγει από το όχημα που χρησιμοποιούσε για τη διανομή αλληλογραφίας.
Στη συνέχεια αφαίρεσαν το παραπάνω όχημα, μέσα στο οποίο υπήρχε μια τσάντα με το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, προς διανομή σε οικισμούς του Κιλκίς.
Όπως διαπιστώθηκε, ο τρίτος συνεργός τους επέβαινε σε φορτηγό, το οποίο χρησιμοποίησαν για να εμποδίσουν και να επιβραδύνουν το όχημα του παθόντος.
Το όχημα του ταχυδρομικού διανομέα είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, όπου μέσα από την τσάντα είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών, για το αδίκημα της ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλε στους προαναφερθέντες ημεδαπούς ποινές κάθειρξης.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Suno δεν φτιάχνει πλέον μόνο τραγούδια παρουσίασε το Speech
Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί ΕΠΑΛ και ξεκινά η υποβολή Μηχανογραφικού
Οι μεγάλες συναυλίες του Welcome to UP 2026 στον Μώλο της Πάτρας
Νέα καρδιακή βαλβίδα μπορεί να γλιτώσει παιδιά από επαναλαμβανόμενα χειρουργεία
ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 3.262 μόνιμες προσλήψεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης
