ΚΙΝΑΛ: Ξεκάθαρες οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
Τις φοροαπαλλαγές στη μεγάλη ακίνητη περιουσία όχι όμως την προσωρινή μείωση των φόρων στα καύσιμα, επισημάινει το ΚΙΝΑΛ
Ξεκάθαρες είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας τον δημοσιονομικό χώρο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών για φοροαπαλλαγές στη μεγάλη ακίνητη περιουσία όχι όμως για προσωρινή μείωση των φόρων στα καύσιμα.
«Την ίδια ημέρα που ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών ανακοινώνουν πως υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για φοροαπαλλαγές στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, χωρίς μάλιστα να έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2022, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σκυλακάκης δηλώνει πως είναι αντιλαϊκό μέτρο η προσωρινή μείωση των φόρων στα καύσιμα, διότι «τα φτωχά νοικοκυριά δεν έχουν αυτοκίνητο». Οι προτεραιότητές τους είναι ξεκάθαρες» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Google: Τι κρύβεται πίσω από τη δημιουργία ενός emoji – νέο site για να κατεβαζεις δωρεάν
Ανέβα στο open bus και γνώρισε την Πάτρα
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Apple: iPhone, Mac και iPad μπορεί να γίνουν ακόμη ακριβότερα το 2027
Άννα Μαστοράκου στο 25ο Health World Conference:
