Κωνσταντίνος Βασάλος για Γιώργο Παπανδρέου: «Όταν υπηρετούσα στην Προεδρική Φρουρά έδωσε το χέρι του σε έναν Εύζωνα. Δεν ξέρεις ότι δεν κουνιούνται;

Ένα νέο βίντεο μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι Raw House στο YouTube

Βασάλος

Ένα νέο βίντεο μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι Raw House στο YouTube, όπου μίλησε για όσα έζησε όταν υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά. Μεταξύ άλλων, Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί όταν ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Γιώργος Παπανδρέου.

 

«Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε καλέσει έναν αρχηγό ξένου κράτους στο Προεδρικό Μέγαρο. Όταν συμβαίνει αυτό οι Εύζωνες πάνε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και κάθονται γύρω γύρω από το τραπέζι που τρώνε, οπότε εμείς έχουμε στηθεί μια ώρα πριν, δηλαδή έχουμε κάτσει περίπου 3,5 ώρες ακίνητοι.

 

Έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου και πλησιάζει έναν Εύζωνα και του λέει “Καλησπέρα” και απλώνει το χέρι του. Που πας; δεν ξέρεις ότι οι Εύζωνες δεν κουνιούνται και δεν μιλάνε, δεν κάνουν τίποτα και απλά προχωράνε; Είναι δυνατόν να μιλήσεις στον Εύζωνα;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Φωτιά στο Γηροκομειό: 45χρονη που προσήχθη «έδωσε» την αδερφή της για την πυρκαγιά

Φωτιά Πάτρα: Ποιος είναι ο Αστυνομικός που συγκίνησε μεταφέροντας στην αγκαλιά του ηλικιωμένο ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: «Μαύρισε ο ουρανός», δείτε ΦΩΤΟ από τη μεγάλη πυρκαγιά στις ανατολικές συνοικίες