Λαγανάς: Δύο τραυματίες μετά από άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα τα ξημερώματα
Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα τα ξημερώματα στον Λαγανά Ζακύνθου
Άγρια συμπλοκή με τραυματισμούς σημειώθηκε στο Λαγανά της Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, η συμπλοκή έλαβε χώρα μεταξύ Ζακυνθινών και παρέας επισκεπτών, πιθανότατα από την Αθήνα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό από μαχαίρι δύο νεαρών από την Ζάκυνθο και ενός Αθηναίου από γροθιέςστον Λαγανά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, όλα ξεκίνησαν στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν η παρέα των “Αθηναίων”, περίπου 10 έως 14 άτομα ηλικίας 20 – 30 ετών, διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λαγανά, στο οποίο εργάζονται κάποια μέλη της Ζακυνθινής παρέας, ίδιων ηλικιών.
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι νεαροί από την Αθήνα προέβησαν σε απρέπειες και προκλήσεις, με τους εργαζόμενους να τους βγάζουν έξω από το κλαμπ. Οι νεαροί έφυγαν βρίζοντας και απειλώντας την παρέα των Ζακυνθινών ότι “θα τα ξαναπούμε”, για να λάβουν την απάντηση “όποτε θέλετε”.
Δυόμιση ώρες μετά, περίπου στις 5 τα ξημερώματα και αφού νεαροί από την Ζακυνθινή παρέα σχόλασαν από το κλαμπ, πήγαν να φάνε σε γνωστό φαστ φουντ του Λαγανά. Λίγα μέτρα πριν το κατάστημα, τους περίμεναν οι εκδιωχθέντες νεαροί και τους επιτέθηκαν. Ο ένας από τους επιτιθέμενους χτύπησε τουλάχιστον 4 άτομα με στιλέτο. Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται μαχαιρωμένα στην κοιλιά και στο συκώτι, ενώ άλλα δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα.
Άσχημα χτυπημένος, κυρίως στο πρόσωπο, νοσηλεύεται και ένας από την παρέα των “Αθηναίων”, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από το τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, το οποίο παίρνει καταθέσεις ενώ έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές ατόμων και από τις δύο πλευρές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου στην συμπλοκή φέρονται να συμμετείχαν από 6 έως 8 άτομα από κάθε παρέα.
Πηγή: ertnews.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
