Λάρισα: Πέθανε 22χρονος παράλυτος μετά από δύο χρόνια νοσηλείας
Είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις o 22χρονος που πέθανε στη Λάρισα, μετά από δύο χρόνια νοσηλείας.
Ένας 22χρονος νεαρός άνδρας που είχε μείνει παράλυτος πριν από δύο χρόνια από βουτιά στη θάλασσα και νοσηλευόταν από τότε σε κλινική της Λάρισας, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Παρασκευής.
Είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις
Σύμφωνα με την το onlarissa.gr, ο 22χρονος είχε μείνει παράλυτος έπειτα από βουτιά σε θάλασσα και για δύο χρόνια νοσηλευόταν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο διακομίστηκε σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, όπου, λίγο πριν τις 10 προχθές το βράδυ, άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες οικείων προσώπων του, ο 22χρονος Αλβανός υπήκοος τον Ιούλιο 2022 κάνοντας βουτιά στη θάλασσα τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος σε όλο του το σώμα παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Από τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν έχοντας επαφή με το περιβάλλον, αλλά προχθές το βράδυ από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» οι οικείοι του άτυχου νέου, χωρίς να επιρρίπτουν ευθύνες για τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου, ζήτησαν να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου και στο πλαίσιο αυτό, από το Αστυνομικό Τμήμα, έγινε παραγγελία για ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων έκανε εκδήλωση στο χωριό ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Γιορτή Σταφίδας στην Άνω Αχαΐα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
