Λίμνη Καραμανλή: Αρχές του 2023 ο ανάδοχος για την ανάδειξη του φράγματος Πηνειού
Η ανάδειξη του φράγματος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα στην Ηλεία, το οποίο θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Πηνείας.
Στις αρχές του 2023 θα προκύψει ο ανάδοχος του έργου που αφορά στην ανάδειξη του φράγματος του Πηνειού και συνολικά της λίμνης Καραμανλή. Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, κατά τη συνάντηση την οποία είχε με τη βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.
Η ανάδειξη του φράγματος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα στην Ηλεία, το οποίο θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Πηνείας.
Μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί ως έργο εθνικού επιπέδου και τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται από το υπουργείο Υποδομών η πρώτη φάση της διαδικασίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
Οι χιμπατζήδες κλέβουν λιγότερη τροφή από τους φίλους τους παρά από τους υπόλοιπους
