Μαρινάκης για επίσκεψη Ερντογάν: Προσερχόμαστε στο διάλογο χωρίς καμία διάθεση υποχώρησης στα κυριαρχικά δικαιώματα
Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια δυο πλευρών να εμπεδωθεί το κλίμα διαλόγου, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Προσερχόμαστε χωρίς καμία διάθεση υποχώρησης στα κυριαρχικά δικαιώματα, δεδομένες οι διαφωνίες αλλά δεν θέλουμε να παράγουν κρίσεις».
Δεν έχουμε ενημέρωση για επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη, ξεκαθάρισε.
Η στήριξη στο ρεύμα θα ισχύει όσο οι αυξήσεις είναι περισσότερες από αυτές που μπορεί να αντέξει ο πολίτης. Στο τέλος της ημέρας δεν θα πληρώσουν οι πολίτες παραπάνω ποσά, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, τόνισε ακόμα.
Ο κ. Κασσελάκης μου θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας που έχει χρόνια να πάει στο γήπεδο, είπε ο κ. Μαρινάκης αναφορικά με το βίντεο – απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Youth Pass λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Είναι ο θείος που λέει εγώ θα κάτσω με τη νεολαία».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Όσα λένε για εμάς τα likes στα social media
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τι είναι η πλασμαφαίρεση, η διαδικασία, οι ενδείξεις και οι κίνδυνοι
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
