Μαρκέτος: «Για αυτό το λόγο βάζω με τον Καρπέτα»
Τι δήλωσε ο Γρηγόρης Μαρκέτος
Η αντίστροφη μέτρηση για τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει και ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος (ΠΕ Αχαΐας) Γρηγόρης Μαρκέτος με την παράταξη ”ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” του Κώστα Καρπέτα, έχει ξεκινήσει περιοδείες σε όλα τα χωριά της Αχαΐας.
Ο Γρηγόρης Μαρκετος κατά την διάρκεια των περιοδειών του έχει εισπράξει θετικά σχόλια από τους πολίτες οι οποίοι του ζητούν να συνδράμει για να δοθούν λύσεις σε φλέγοντα θέματα.
Με αφορμή την υποψηφιότητα του στις εκλογές, ο Γρηγόρης Μαρκέτος δήλωσε: «Η υποψηφιότητα Καρπέτα δημιουργεί νέα δεδομένα στην αυτοδιοίκηση του δεύτερου βαθμού.
– Κατ’ αρχήν ο επικεφαλής της παράταξης ”ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” υπήρξε Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου. Με λίγα λόγια έχει εμπειρία διοίκησης.
– Όμως συγκεντρώνει στο πρόσωπό του και κάτι πολύ βασικό για μας της Αριστεράς, δείχνει δηλαδή την ενότητα των ευρύτερων δημοκρατικών δυνάμεων, στοιχείο απαραίτητο για την πρόοδο της κοινωνίας.
Στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δύο παραμέτρους».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο μνημόσυνο για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγιο Νικόλαο ΦΩΤΟ
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Πάτρα 687 ποιητές και ποιήτριες από 52 χώρες ΦΩΤΟ
