Μενίδι: Ο δράστης είχε βουτήξει το κεφάλι της 40χρονης μέσα σε χλωρίνη όταν ήταν έγκυος

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο.

μενίδι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μια 40χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι, Αττικής, το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024.

Μάλιστα, ο αδερφός της αποκάλυψε ότι πριν χρόνια όταν η αδερφή του ήταν έγκυος στην ανιψιά του, της είχε βάλει το κεφάλι σε έναν κουβά με χλωρίνη. Ο δράστης της δολοφονίας στο Μενίδι ήταν για χρόνια βίαιος:

«Έπινε πάρα πολύ και γινόταν επιθετικός. Παρακολουθούσε την αδερφή μου συνέχεια, έχουν χωρίσει σχεδόν δύο χρόνια. Την απειλούσε, της έλεγε ότι θα τη σκοτώσει εκείνη και τα παιδιά» είπε στο newsit.gr ο αδερφός της 40χρονης.

«Είχαμε προβλήματα και από το 2013. Τότε τον είχε πάρει η αστυνομία γιατί ήταν με το μαχαίρι και μετά από μία εβδομάδα τον άφησαν ελεύθερο. Ήμασταν συνέχεια στην αστυνομία. Έμπαινε την μία μέρα και την επόμενη τον έβγαζαν» σημείωσε.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Είχε βγάλει μαχαίρι και στον αδερφό μου. Τότε τον είχαν πάρει αυτόφωρο. Γενικά μας είχε απειλήσει όλους, και την ανιψιά μου, και τον αδερφό μου και εμένα και όλη την οικογένεια».

Αποκάλυψε σύμφωνα με το newsit πως: «Τα παιδιά του δεν τα αγαπούσε. Έσπρωχνε τη μικρή πολλές φορές, είχε χτυπήσει τον μικρό».

«Όταν ήταν έγκυος η αδερφή μου στην κόρη της – που είναι το πρώτο παιδί – της είχε βάλει το κεφάλι σε έναν κουβά με χλωρίνη» τόνισε ο αδερφός της.

«Η αδερφή μου μας έλεγε ότι φοβάται, και ότι είχε κάνει τα πάντα, καταγγελία, μήνυση κτλ και ότι η αστυνομία της είχε πει ότι θα τον κρατήσουν μέσα μέχρι το δικαστήριο. Αλλά μετά από δύο μέρες το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο. Φοβόταν πολύ.

Όλο ακούμε για τις γυναικοκτονίες. Ας είναι η τελευταία κοπέλα η αδερφή μου, ζητάμε δικαιοσύνη» κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης:

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο

Δυτική Ελλάδα: Απείλησε τα αδέλφια του με σκεπάρνι, γυναίκα έβγαλε μαχαίρι στον σύζυγό της

Ροζ Πάνθηρες: Οι φωτογραφίες των δύο Σέρβων που άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ

Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στη Βόρεια Μακεδονία: Αν δεν γίνει σεβαστή η Συμφωνία των Πρεσπών ο δρόμος προς την Ευρώπη θα μείνει κλειστός

Τρόφιμα: Ράλι τιμών …στο χωράφι, στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ