Μεσανατολικό: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν έναν 13χρονο Παλαιστίνιο
Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως οι δυνάμεις του πυροβόλησαν Παλαιστινίους, που πετούσαν πέτρες εναντίον των οχημάτων τους.
Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν σήμερα έναν 13χρονο Παλαιστίνιο, κοντά στην πόλη της Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη, έγινε γνωστό από το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως οι δυνάμεις του πυροβόλησαν Παλαιστινίους, που πετούσαν πέτρες εναντίον των οχημάτων τους.
Το αγόρι, το οποίο ονομάζεται Γκασάν Γκαρίμπ Ζαχράν, πυροβολήθηκε στην πόλη Ντέιρ Άμπου Μασάλ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε πως οι ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον παιδιών, τραυματίζοντας σοβαρά τον Ζαχράν.
Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Palestinian Medical Complex στη Ραμάλα, όπου υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.
Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως ένα πλήθος Παλαιστινίων «πετούσε πέτρες εναντίον ισραηλινών οχημάτων, παρακείμενων στην περιοχή Ντέιρ Άμπου Μασάλ. Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονταν στο σημείο απάντησαν πυροβολώντας προς τους τρομοκράτες. Ως αποτέλεσμα, ένας από τους τρομοκράτες επλήγη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο μνημόσυνο για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγιο Νικόλαο ΦΩΤΟ
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Πάτρα 687 ποιητές και ποιήτριες από 52 χώρες ΦΩΤΟ
