Νέα ανάρτηση Δοξιάδη: Η απόφασή μου ήταν αμετάκλητη, δεν είχε επιλογή ο Πρωθυπουργός

Νέα ανάρτηση Δοξιάδη μετά την παραίτηση

Δοξιάδη

Σε νέα ανάρτησή του μετά την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού, ο Απόστολος Δοξιάδης διευκρινίζει ότι η απόφασή του ήταν τελεσίδικη και πως ο Πρωθυπουργός δεν είχε τη δυνατότητα να την απορρίψει.

Παραιτήθηκε πριν καλά καλά αναλάβει ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Αρίστος Δοξιάδης

«Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την επιλογή να μην αποδεχθεί την παραίτησή μου. Η απόφασή μου ήταν οριστική και δεν ήταν στο χέρι του να με κρατήσει στη θέση του υφυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δοξιάδης.

Η παραίτηση του κ. Δοξιάδη προκάλεσε έντονες πολιτικές αντιδράσεις, με την κυβέρνηση να υπογραμμίζει ότι έγινε δεκτή άμεσα, ενώ η αντιπολίτευση συνεχίζει να θέτει ερωτήματα για το παρασκήνιο της αποχώρησής του.

 

 

Διαβάστε επίσης

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Πότε αναμένεται «βουτιά» της θερμοκρασίας, ποιες περιοχές θα επηρεάσει, η πρόγνωση για την Πάτρα

Πάτρα: Σε απολογία ο Γυμναστής που ζήτησε μαθήτριες «μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Κηφισός: Τροχαίο με εμπλοκή έξι οχημάτων και οκτώ τραυματίες

Πρεμιέρα για τις Φορολογικές Δηλώσεις 2025: Τα SOS για να μην πληρώσετε έξτρα φόρους, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θερινή ώρα 2025: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια