Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο η Ρούλα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της» – ΒΙΝΤΕΟ
Τι λέει άνθρωπος κοντά στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη
Συγκλονίζει μία νέα μαρτυρία ενός ανθρώπου κοντά στην οικογένεια από την Πάτρα που έχασε τα τρία της παιδιά σε διάστημα τριών χρόνων. Όπως είπε ο άνθρωπος που μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, η 33χρονη μητέρα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της.
«Σας κάλεσα γιατί έχω να σας πω κάτι πολύ σοβαρό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Το έχω μάθει από άνθρωπο μέσα από την οικογένεια και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί είναι πολύ σοβαρό.
Λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου 2021, έγινε ένα περιστατικό. Η μητέρα, η Ρούλα, είπε ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Δεν τη βρήκαν και το παιδί, η Τζωρτζίνα δεν γνωρίζω που βρισκόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί, δεν είδα ούτε τον Μάνο. Αυτό το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο.
Αυτό συνέβη 3 ή 4 ημέρες πριν. Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δε ξέρω όμως σε ποιο. Βρισκόταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της και ουσιαστικά ήθελε να την ψάξει ο Μάνος. Ο Μάνος όμως δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί και πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όταν το άκουσα αυτό.
Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και μετά το παιδί να πάει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Και στις 11 του μήνα να πάθει την ανακοπή. Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, μοιάζουν με σενάριο» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
Στο πλευρό των πολιτών ο Ανδρέας Κατσανιώτης για τον Δεκαπενταύγουστο
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Το YouTube αλλάζει και τα νούμερά σου θα εκτοξευθούν αλλά τα έσοδα όχι
Πάτρα: Συνεργασία της «Κοινο_Τοπίας» με τον ΕΟΔΥ για την Υγεία
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Οι φωτογραφίες του κατοικίδιου σου βγαίνουν θολές; Να τι κάνεις λάθος
