Νέο διπλό “χτύπημα” για τις γυναίκες της Παναχαϊκής

Σύντομα η πατρινή ομάδα θα ανακοινώσει και δύο μεταγραφές

Νέο διπλό "χτύπημα" για τις γυναίκες της Παναχαϊκής

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το «χτίσιμο» του ρόστερ για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία αναμένεται να είναι ανταγωνιστική στην 2η παρουσία στης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή της Τόνιας Ακαρέπη και την παραμονή της Κύπριας Μικαέλα Κουζάπα.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με μια ακόμα αθλήτρια από το περσινό ρόστερ και την επιστροφή μιας ακόμα για τη σεζόν 2026-27.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή της ταλαντούχας ακραίας Τόνιας Ακαρέπη η οποία μετά την περσινή της παρουσία στην ομάδα του Απόλλωνα, επιστρέφει στην Παναχαϊκή από την οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Νέο διπλό "χτύπημα" για τις γυναίκες της Παναχαϊκής

Επίσης, συνεχίζει στην ομάδα μας η ταλαντούχα Κύπρια διαγώνιος Μικαέλα Κουζάπα η οποία θα φορέσει για 2η συνεχή σεζόν την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Tόνια και Μικαέλα, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την «κοκκινόμαυρη» φανέλα.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο