Ο Αγγελος Παπανικολάου για Πρωτοδικείο και ΕΟΚ

image 612661

Στη δικαίωση της νόμιμης Διοίκησης στάθηκε ο Άγγελος Παπανικολάου σε ανακοίνωση του, δηλώνοντας πως δεν θα συμμετέχει σε οτιδήποτε απαξιώσει ή συντρίψει το ελληνικό μπάσκετ.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της ΕΟΚ, σε δήλωση του στο SPORT 24, αναφέρθηκε στην προεδρία Βασιλακόπουλου ως τη μοναδική νόμιμη προεδρία τη δεδομένη στιγμή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, μεταξύ άλλων υποστήριξε και ζήτησε το άνοιγμα του Μητρώου και τη συμμετοχή όλων των ενεργών σωματείων σε αυτό αλλά και την εξαγωγή εκλογών με φυσική παρουσία.

Αναλυτικά:

«Η συνταγματική νομιμότητα αποκαταστάθηκε. Η νόμιμη Διοίκηση δικαιώθηκε και οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στο ΔΣ της ΕΟΚ από πλευράς των συνυποψηφίων, κ.κ. Φασούλα, Λιόλιου, έπεσαν στο κενό.

Αναμφισβήτητα, αισθανόμαστε δικαιωμένοι, εν τούτοις, η ευθύνη που έχουμε προς όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία και τους Ερασιτέχνες Παράγοντες είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο, αμείωτο τρόπο να λειτουργούμε με γνώμονα το «συν»:

Σύνεση, Συνεννόηση, Συναίνεση, Συν-υπευθυνότητα, Συν-εργασία, Συν-αντίληψη. Και πάνω απ’ όλα έχοντας Συλλογική Συνείδηση. Σε καμία περίπτωση, όμως, με Συνενοχή και Συνεταιρισμό συμφερόντων, που θα οδηγήσουν στην απαξίωση και τη Συντριβή του Ελληνικού Μπάσκετ.

Οι Ερασιτέχνες Παράγοντες περιμένουν απ’ εμάς να θέσουμε απ’ κοινού τις βάσεις, ώστε να εκλεγεί με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και υπό απόλυτα νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, η νέα Διοίκηση. Κι αυτό θα συμβεί μόνο αν συναποφασίσουμε:

Το άνοιγμα του Μητρώου και τη συμμετοχή όλων των ενεργών Σωματείων της χώρας.

Την εκλογική διαδικασία με φυσική παρουσία.

Θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για μια καθολική συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Ελληνικού Μπάσκετ».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ