Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο – Φωτογραφίες

Μια πολύ όμορφη βραδιά διοργάνωσε ο Αθηνόδωρος στο Αίγιο, με το μενού να περιλαμβάνει κοπή βασιλόπιτας, βραβεύσεις στους κορυφαίους του 2022 και πολλές εκπλήξεις!

Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα και βράβευσε τους κορυφαίους του 2022

Ενα χορταστικό διήμερο είναι αυτό που ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στον Αθηνόδωρο Αιγίου, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στο «Πολυκέντρο» στο Αίγιο και τις βραβεύσεις των κορυφαίων της χρονιάς, με την παρουσία, μάλιστα, και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αναμνήσεις από το παρελθόν, τον απολογισμό του 2022, την οριοθέτηση των στόχων της φετινής χρονιάς και φυσικά πολλές βραβεύσεις στους προπονητές, στους αθλητές που ξεχώρισαν και σε χορηγούς της ομάδας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον Ιωάννη Χρυσανθόπουλο, ο οποίος συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας (10π.μ.), στον οποίο συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του δρομικού κινήματος, όπως οι Χαράλαμπος Πιτσώλης, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, κ.ά.

Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες Ο Αθηνόδωρος έκοψε βασιλόπιτα, έτοιμοι και για τον Ημιμαραθώνιο - Φωτογραφίες

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments