Ο Χαράλαμπος Μπονάνος άλλαξε φωνή κι έγινε ο μυστηριώδης καλεσμένος του Peloponnisos FM 104,1!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος άλλαξε τη φωνή του και… μεταμορφώθηκε στον μυστηριώδη καλεσμένο του Peloponnisos FM 104,1, τον οποίον εντόπισαν οι Μιχαλίτσα Μελισσουργού, Νίκος Νίκας, Κάραν Πράσερ και Δημήτρης Βικάτος.

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος άλλαξε φωνή κι έγινε ο μυστηριώδης καλεσμένος του Peloponnisos FM 104,1! Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος ήταν ο μυστηριώδης καλεσμένος στην εκπομπή «Δεξί-Αριστερό και Γκολ!» του Κώστα Λαμπρόπουλου

Το πρώτο «Μάντεψε ποιος» στον Peloponnisos FM 104,1 ήταν γεγονός! Και μυστηριώδης καλεσμένος στην εκπομπή «Δεξί-Αριστερό και Γκολ!» του Κώστα Λαμπρόπουλου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος απέδειξε ότι και καλή αίσθηση του χιούμορ διαθέτει, αλλά και το ότι είναι εξαιρετικός «παίκτης» – εκτός από την πολιτική και την ενασχόλησή του με τα κοινά – και στο ραδιοφωνικό μας παιχνίδι αναζήτησης!

Οι Μιχαλίτσα Μελισσουργού, Κάραν Πράσερ, Δημήτρης Βικάτος και Νίκος Νίκας ήταν οι… κυνηγοί του μυστηριώδη καλεσμένου, τον οποίον ανακάλυψαν τελικά στα… σημεία, μετά από ένα 20λεπτο ανάκρισης και αναζήτησης, το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον όλων! Στο τέλος του παιχνιδιού, ο Χαράλαμπος Μπονάνος έκανε λόγο για «μια πολύ όμορφη κι ευρηματική ιδέα, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι πέρα από τα τετριμμένα, τη σοβαροφάνεια και τα στερεότυπα», το οποίο απόλαυσε με την ψυχή του!

Απολαύστε ολόκληρο το ραδιοφωνικά μας παιχνίδι:

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος άλλαξε φωνή κι έγινε ο μυστηριώδης καλεσμένος του Peloponnisos FM 104,1!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος άλλαξε φωνή κι έγινε ο μυστηριώδης καλεσμένος του Peloponnisos FM 104,1!Ο Χαράλαμπος Μπονάνος άλλαξε φωνή κι έγινε ο μυστηριώδης καλεσμένος του Peloponnisos FM 104,1!

Αριστερά οι Μιχαλίτσα Μελισσουργού και Δημήτρης Βικάτος και δεξιά οι Νίκος Νίκας και Κώστας Λαμπρόπουλος

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος άλλαξε φωνή κι έγινε ο μυστηριώδης καλεσμένος του Peloponnisos FM 104,1!

Κάραν Πράσερ

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ