O Κωνσταντίνος Αργυρός παντρεύεται τη Δευτέρα την Αλεξάνδρα Νίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι της οικογένειας Νίκα στο Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο.

O Κωνσταντίνος Αργυρός παντρεύεται τη Δευτέρα την Αλεξάνδρα Νίκα

O Κωνσταντίνος Αργυρός θα επισημοποιήσει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα, την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι της οικογένειας Νίκα στο Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο.

Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023. Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι η κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ η 25χρονη σύντροφός του τραγουδιστή είναι καλή φίλη και της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα.

Η 26χρονη σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή γέννησε το παιδί τους – που θα πάρει το όνομα Βασίλης προς τιμήν του πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού – τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε μιλήσει για την πατρότητα και τη σύντροφό του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στις 16 Σεπτεμβρίου. Όπως είχε δηλώσει, ο λόγος που δεν μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή είναι για να προστατεύσει τους ανθρώπους γύρω του, που ενδεχομένως δεν θέλουν να εκθέσουν τη ζωή τους. «Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ», είχε αναφέρει.

Ο τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη για την πατρότητα: «Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή». Ενώ για το αν το παιδί τους θα κληρονομήσει το μουσικό του ταλέντο, είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός». Όσον αφορά στο μέλλον της σχέσης τους, είχε προσθέσει: «Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί».