Ο ΝΟΠ στη Λάρισα για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια
Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας έφτασε η ώρα για τα πρώτα φιλικά για την ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία σήμερα το πρωί θα ταξιδεύσει στην Λάρισα για να δώσει τρεις αγώνες με την ομώνυμη ομάδα.
Το πρόγραμμα αναφέρει ότι οι «δαίμονες» θα δώσουν φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα, δύο σήμερα και ένα αύριο, όπου ο τεχνικός Βασίλης Λαμπάτος, θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές.
Το θετικό είναι ότι με εξαίρεση τους δύο Γεωργιανούς, οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του πατρινού προπονητή και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
«Πάμε στην Λάρισα για να δώσουμε τρία φιλικά παιχνίδια τα οποία θα μας βοηθήσουν να δούμε σε τι επίπεδο φυσικής κατάσταση βρισκόμαστε, αλλά και να δεθούμε ως ομάδα» δήλωσε στην «Πελοπόννησο», ο Βασίλης Λαμπάτος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η τελετή του αγιασμού στο σχολείο Λιμνοχωρίου ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τα Samsung Galaxy S27 Pro και Ultra αποκτούν τα ίδια υλικά οθόνης με τα iPhone
Δήμος Ήλιδας: Ξεκινούν οι εγγραφές στα Χορευτικά Τμήματα για τη σεζόν 2026–2027
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
