Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο πλευρό των ομάδων της Λέσβου! – Φωτογραφίες

Πιστός στις δεσμεύσεις του έναντι των σωματείων που του εμπιστεύτηκαν την πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Πατρινός πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος ταξίδεψε στη Λέσβο για τον τελικό του εκεί Εφηβικού πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο πλευρό των ομάδων της Λέσβου! - Φωτογραφίες Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη Μυτιλήνη για τον τελικό του εκεί Εφηβικού πρωταθλήματος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, πιστός στις δεσμεύσεις του εναντι των σωματείων μπάσκετ από όλη την Ελλλάδα, συνεχίζει να ταξιδεύει σε όλη την ελληνική επικράτεια συζητώντας με ομάδες, παράγοντες, προπονητές και στέλνοντας μήνυμα για την επόμενη ημέρα του αθλήματος.

Το τελευταίο του ταξίδι ήταν χθες στη Λέσβο για τα τελικά του εκεί Εφηβικού πρωταθλήματος. Μια ακόμη απόδειξη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του Β. Λιόλιου ιδίως για τις μικρές ηλικίες του μπάσκετ και για τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Για την ιστορία,  πρωταθλήτρια στέφθηκε η Αθλητική Λέσχη, λυγίζοντας στην παράταση τον Ηφαιστο με 63-55 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, το οποίο φιλοξένησε τον τελικό των Εφήβων, αποδείχθηκε μικρό, με γονείς, αθλητές, αθλήτριες και φίλους του μπάσκετ από τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο, να δημιουργούν πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που οδηγήθηκε στην παράταση μετά το 50-50 στη λήξη της κανονικής διάρκειας, η ομάδα της Μυτιλήνης στη συνέχεια ήταν πιο εύστοχη, είχε πιο καθαρό μυαλό και στο τέλος χαμογέλασε.

327747658_905909803780077_367958863348964235_n (1).jpg (770×513)

Η απονομή των μεταλλίων στις δύο ομάδες και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια έγινε από τον Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Βασίλης Ανδριώτης απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τη συνεχή στήριξή του στο άθλημα.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο πλευρό των ομάδων της Λέσβου! - Φωτογραφίες

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στη Λέσβο. Μίλησα με τις ομάδες, είδα ότι υπάρχει όρεξη, διάθεσή και πάθος και νομίζω ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και προσθεσε: «Το μήνυμα για την επόμενη ημέρα το δίνουν οι παίκτες και ο κόσμος που κατέκλυσε το γήπεδο. Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το μπάσκετ ζει, αναπνέει, έχει μέλλον. Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας ότι μόνο ενωμένοι, παράγοντες, προπονητές, αθλητές και κυρίως φίλαθλοι μπορούμε να το ανεβάσουμε. Εμεις σαν Ομοσπονδία δίνουμε κίνητρα στις ομάδες για να αναπτύξουν τις υποδομές τους».

Και ο Β. Λιόλιος πρόσθεσε τα εξής: «Σημασία έχει με τον σχεδιασμό και τη συνεργασία των ομάδων να αυξηθεί η βάση των παιδιών που παίζουν μπάσκετ – και αγόρια και κορίτσια – και αυτό θα συμβάλλει πολύ στο να γίνουν και νέα προπονητήρια για να φιλοξενήσουν το άθλημα. Είχα δώσει μια υπόσχεση στις εκλογές της ΕΟΚ ότι θα γυρίσω όλη την Ελλάδα, να επικοινωνήσουμε με τις ομάδες και να ακούσουμε τα θέλω τους. Οσο πιο κοντά είμαστε στις ομάδες τόσο πιο πολύ δίνουμε κίνητρο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για το μέλλον του μπάσκετ».

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο πλευρό των ομάδων της Λέσβου! - Φωτογραφίες

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments