Οι αγρότες πηγαίνουν σε διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Όχι» σε συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
Οι αγρότες αποφάσισαν από το μπλόκο της Νίκαιας να προσέλθουν στον διάλογο με τον πρωθυπουργό και θα περιμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Θετική ήταν η απόφαση των αγροτών για συνάντηση με τον πρωθυπουργό και όπως αποφάσισαν στην πανελλαδική συνάντηση στο μπλόκο της Νίκαιας δεν προχωρήσουν σε συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Οι αγρότες αποφάσισαν από το μπλόκο της Νίκαιας να προσέλθουν στον διάλογο με τον πρωθυπουργό και θα περιμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Αγρότες: Οι αποφάσεις για τα μπλόκα σε Πανελλήνιο επίπεδο
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το thesspost.gr, τα τρακτέρ θα παραμείνουν στους δρόμους περιμένοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης με την κυβέρνηση και αμέσως μετά, ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων, θα προχωρήσουν στη διενέργεια νέων συνελεύσεων για να καταλήξουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων μέχρι την τελική δικαίωση.
Ωστόσο η πανελλαδική σύσκεψη αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της διεξαγωγής συλλαλητηρίου στην Αθήνα εκτιμώντας ότι σ’αυτή τη φάση δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον αγώνα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σπουδαστές «Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών» στην ιστορική Οινοποιία Achaia Clauss ΦΩΤΟ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τη Περιφέρεια
Πρόστιμο 220 εκατ. δολαρίων στην General Motors για δεδομένα οδηγών που κατέληγαν σε ασφαλιστικές εταιρείες
