Οι γυναίκες του Ατρόμητου Ζαρουχλεϊκων ενισχυθήκαν και βάζουν πιο ψηλά τον πήχη

Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου

Οι γυναίκες του Ατρόμητου Ζαρουχλεϊκων ενισχυθήκαν και βάζουν πιο ψηλά τον πήχη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Ζαρουχλείκων η οποία έχει βάλει πιο ψηλά τον πήχη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και να πετύχει κατι καλύτερο από την παραμονή.

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει ξανά, οι πρόεδροι Μπάμπης Κοτσάυτης και Νεκτάριος Σκόνδρας, προχώρησαν σε μια σπουδαία επένδυση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, εμπιστευόμενοι δύο ιδιαίτερα έμπειρους προπονητές της Πατρας. Ο λόγος για τον Σάκη Πεφάνη και τον Σπύρο Δρακάτο οι οποίοι  θα επενδύσουν στην άνοδο της ομάδας.

Η Παναχαϊκή είναι πρωταθλήτριά στην δημοφιλία στα social media

Η βασική φιλοσοφία του Ατρόμητου παραμένει σταθερή: Η στήριξη και η ανάδειξη παικτριών από την Πάτρα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας το ρόστερ με τις αδερφές Μαριάννα και Χριστιάνα Κρίκη, που αποκτήθηκαν από την Παναχαϊκή, τη Σπυριδούλα Ντέβα από τον Πύργο και την Ελισσάβετ Ράικου από τον Ίκαρο Πετρωτού, ενώ θα υπάρξει σταδιακή ενσωμάτωση αρκετών νεαρών παικτριών στην πρώτη ομάδα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου: «Συνεχίζουμε το έργο μας με ζήλο, με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου».

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο