Οικονόμου για Guardian και «Team Jorge»: «Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας»
«Είναι αδιανόητο να υπονοεί κανείς ότι υπάρχουν μηχανισμοί για να αλλοιώσουν την βούληση του λαού. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σε δημοσίευμα του Guardian αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με τη δράση της ισραηλινής «Team Jorge» στην Ελλάδα.
«Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες αλλά οι Έλληνες πολίτες δεν χειραγωγούνται. Ξέρουν τι ψηφίζουν, ποιον και γατί τον ψηφίζουν. Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας να υπάρχει τέτοια ομάδα στην Ελλάδα. Οι Έλληνες ξέρουν ποιον ψηφίζουν και ποιον καταψηφίζουν άνευ αντικειμένου η συζήτηση. Η αξιωματική αντιπολίτευση μάλλον θέλει να δικαιολογήσει μια επερχόμενη ήττα», τόνισε χαρακτηριστικά μετά και την χθεσινή κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με το ethnos.gr, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι η δικαιοσύνη αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις θα κάνει το καθήκον της.
«Είναι αδιανόητο να υπονοεί κανείς ότι υπάρχουν μηχανισμοί για να αλλοιώσουν την βούληση του λαού. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας», προσέθεσε ο ίδιος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ομορφιά & Περιποίηση: Τι αποκαλύπτουν οι ειδικοί για τη χρήση της κλασικής Nivea σε πρόσωπο και μαλλιά
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πετροχωρίου ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
