Ουκρανία: Μεγάλη οικονομική βοήθεια 11,8 δισ. δολαρίων περιμένει το Κίεβο από τις ΗΠΑ μέσα στο 2024
«Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία όσον αφορά την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη», δήλωσε ο Σμιγκάλ σε φόρουμ στο Κίεβο με αφορμή τη δεύτερη επέτειο της ρωσικής εισβολής στη χώρα αυτή.
Η Ουκρανία είναι πεπεισμένη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα την «εγκαταλείψουν» μπροστά στη Ρωσία και τελικά θα ψηφίσουν υπέρ της αποστολής βοήθειας 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που μπλοκάρεται στο Κογκρέσο για μήνες, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντενίς Σμιγκάλ.
«Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία όσον αφορά την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη», δήλωσε ο Σμιγκάλ σε φόρουμ στο Κίεβο με αφορμή τη δεύτερη επέτειο της ρωσικής εισβολής στη χώρα αυτή.
Στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ο Ουκρανός πρωθυπουργός είπε ότι το Κίεβο αναμένει να λάβει φέτος από τις ΗΠΑ οικονομική βοήθεια ύψους 11,8 δισ δολαρίων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από το ChatGPT στο νηπιαγωγείο μέχρι την ειδική αγωγή: Η ΤΝ μπαίνει στην τάξη και η Πάτρα ανοίγει τη συζήτηση
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Ο Εμφύλιος ξαναδιαβάζεται στην Πάτρα – Μνήμη, τραύμα και συγκρούσεις σε διεθνές συνέδριο
