ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Καταθέτει αύριο πρόταση νόμου για πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας
«Καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουν διέξοδο στα κοινωνικά αδιέξοδα, που δημιουργεί εδώ και μήνες η ενεργειακή κρίση», αναφέρει σχόλιο του κόμματος.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας.
Ειδικότερα, στην επιβολή πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας, που είναι μια λύση συμβατή με την εργαλειοθήκη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δίνει λύση στο πρόβλημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων με τους υπέρογκους λογαριασμούς και δεν κλείνει το μάτι στην κερδοσκοπία, επιμένει το Κίνημα Αλλαγής.
«Καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουν διέξοδο στα κοινωνικά αδιέξοδα, που δημιουργεί εδώ και μήνες η ενεργειακή κρίση», αναφέρει σχόλιο του κόμματος.
Ταυτόχρονα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήδη επεξεργάζεται και αύριο καταθέτει σχετική πρόταση νόμου «γιατί οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης κοστίζουν ακριβά στην τσέπη των πολιτών» όπως αναφέρει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Φύλλο δάφνης στο κινητό: Τι σημαίνει η νέα viral τάση του TikTok που υπόσχεται τύχη
Ήθελε να κατεβάσει Claude Code και του ήρθε λογαριασμός 87.000 ευρώ
Η γιορτή του Αγίου Ευσταθίου στη Φτέρη Αιγίου ΦΩΤΟ
Κτηματολόγιο: Σε λειτουργία η πλατφόρμα metavoles για την ψηφιακή διόρθωση ορίων στα ακίνητα
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
