Πάτρα: Δεν άντεξε ο Ανδρέας Γεωργόπουλος – Τη Δευτέρα η κηδεία του γνωστού πολιτικού μηχανικού
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός πολιτικός μηχανικός από την Πάτρα Ανδρέας Γεωργόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και προσφάτως νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Δυστυχώς δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και έφυγε από τη ζωή.
Ο θάνατός του είχε αφορμή ένα μικρό ατύχημα που δεν ξεπέρασε ο κλονισμένος οργανισμός του και «χάθηκε» σε ηλικία 56 ετών. Γιος των αείμνηστων Γιώργου και Νίτσας Γεωργοπούλου, προερχόταν από μια ονομαστή και πολύ αγαπητή οικογένεια της πατραϊκής κοινωνίας συνδεδεμένη με σημαντικά κατασκευαστικά έργα σε ιδιωτικό και δημόσιο επίπεδο.
Στο πλευρό του ο αδελφός του Αντώνης Γεωργόπουλος , στον οποίο συμπαρίστανται συγγενείς και φίλοι – με σπουδές οικονομικών έχει εργαστεί σε Αχαϊκή Τράπεζα και Εθνική Ασφαλιστική. Η κηδεία του Ανδρέα Γεωργόπουλου θα τελεστεί στον ναό Αγίου Ιωάννη Λάγγουρα τη Δευτέρα το απόγευμα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Μεθεόρτιος Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Δάσκαλοι, οι Νηπιαγωγοί και οι φίλοι της Αχαΐας στον Λόφο των Σταυρών ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Η «Κιβωτός Αγάπης» Πάτρας σε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ΒΙΝΤΕΟ
