Πάτρα: Ερχεται ενίσχυση με δύο ιατροδικαστές
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, έχει κινήσει τις διαδικασίες πρόσληψεις δυο ιατροδικαστών για την ενίσχυση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών.
Δεκατέσσερις νεκροψίες και νεκροτομές κατεγράφησαν το τελευταίο διήμερο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, που καλύπτει γεωγραφικά τη Δυτική Ελλάδα.
Η «επιβάρυνση» της υπηρεσίας αντιμετωπίζεται επί του παρόντος από την προϊσταμένη Αγγελική Τσιόλα και τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση.
Πάντως, το υπουργείο Δικαιοσύνης, γνωρίζοντας την αναγκαιότητα της προσθήκης ιατροδικαστών για να ανταπεξέρχεται ευχερέστερα η Ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας στις υποχρεώσεις της, βρίσκεται σε διαδικασία πρόσληψης δύο ακόμη ιατροδικαστών.
Εκτιμάται ότι έως τον ερχόμενο μήνα θα έχει γίνει η επιλογή τους, ώστε αμέσως ν’ αναλάβουν καθήκοντα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
«Το άγχος στο σχολικό περιβάλλον και η προσέγγιση μαθητών» στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
