Πάτρα: Ετοιμάζει μηνύσεις σε δημοσιογράφους ο Κωνσταντίνος Πουλάς;
Ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, αναζητά ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες έχει ακουστεί το όνομά του… για τα περαιτέρω!
Τι και αν μίλησε για πληρωμένους Πατρινούς δημοσιογράφους, τι και αν άφησε αιχμές στην ομιλία του στην Πλατεία Γεωργίου για τους δύο καταξιωμένους γιατρούς τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο και τον νευροχειρουργό Φώτη Τζωρτζίδη, ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, αναζητά ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες έχει ακουστεί το όνομά του… για τα περαιτέρω!
Δεν αποκλείεται δηλαδή να προβεί σε μηνύσεις όχι μόνο κατά των δημοσιογράφων που ο ίδιος σπίλωσε μιλώντας δημόσια, αλλά και όσων επιστημόνων όπως η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Αννα Μαστοράκου η οποία με τεκμηριωμένες απόψεις έκανε… φύλλο και φτερό όσα ο κ. Πουλάς έλεγε στους αντιεμβολιαστές ακροατές του για το εμβόλιο!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
