Πάτρα: Φοροφυγάς για γέλια – Προσπάθησε να κρύψει 3 εκατομμύρια ευρώ σε… λογαριασμούς του!
Ενας απλός έλεγχος και διασταύρωση των στοιχείων, αρκούσε για να τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες, αφού με αυτό τον παιδαριώδη τρόπο, προσπάθησε να αποκρύψει εισόδημα.
Πέρα από τη μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής που φιλοξένησε στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η «Π», εντοπίστηκε από την Α΄ΔΟΥ Πατρών σε νησί του Ιονίου, φοροδιαφυγή ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ. Η ιδιαιτερότητα της περίπτωσης έχει να κάνει με την αφέλεια του παραβάτη, ο οποίος προσπάθησε να κρύψει τα κέρδη της επιχείρησής του, όχι σε κάποια offshore της Καραϊβικής, αλλά στους… προσωπικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς.
Ενας απλός έλεγχος και διασταύρωση των στοιχείων, αρκούσε για να τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες, αφού με αυτό τον παιδαριώδη τρόπο, προσπάθησε να αποκρύψει εισόδημα.
«Τραβάνε χαρτί κι αν τους κάτσει, αλλά σε αυτή την περίπτωση κάηκε» σχολίασε στέλεχος της φορολογικής Αρχής. Τώρα, ο ελεγχόμενος τρέχει να επιστρέψει πίσω τα κρυμμένα κέρδη, έχοντας καταθέσει ήδη 800.000 ευρώ στην εφορία, για να αποφύγει τουλάχιστον την ποινική δίωξη που προβλέπει ο νόμος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Εκδήλωση πολιτισμού στους Κάτω Λουσούς ΦΩΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Στο Σταροχώρι γιορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
