Πάτρα: «Προπαγάνδα» Πελετίδη, με «άγνωστο χρηματοδότη» – Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες πολυσέλιδη έκδοση με έργα και πολιτικές

Πολυσέλιδο φυλλάδιο με τις πολιτικές και τα έργα θα διανείμει ο Δήμος Πατρέων. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος το πληρώνει, αλλά υποστηρίζεται πως δεν θα βγουν χρήματα από τα ταμεία του Δήμου.

ΠΑΤΡΑ

Στην προβολή του δημοτικού έργου εστιάζει για το επόμενο διάστημα η δημοτική αρχή της Πάτρας, γι’ αυτό έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει εντός ημερών σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα ειδική εικοσασέλιδη έκδοση, σε ψηφιακή και έντυπη μορφή, που θα περιλαμβάνει τα έργα και τις ημέρες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα ηνία του Δήμου.

Οπως έγινε γνωστό, εντός του εικοσασέλιδου φυλλαδίου θα περιγράφονται οι πολιτικές πρακτικές της δημοτικής αρχής, οι θέσεις της και οι στόχοι της για το επόμενο διάστημα. Επίσης, θα αναφέρεται και η άποψη της δημοτικής αρχής Πελετίδη για ζητήματα καθημερινότητας που αφορούν του δημότες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ
Επιπλέον, η «Π» μαθαίνει ότι θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική, τη δράση για τη στήριξη των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών, συνολικά των λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας. Στο Δήμο πιστεύουν ότι έχουν δημιουργήσει ένα «δίκτυο προστασίας» των πολιτών και θέλουν να το επικοινωνήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΓΑ
Σημαντικό κεφάλαιο θεωρούν επίσης στη δημοτική αρχή την προβολή των έργων. Πριν μερικές εβδομάδες πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες του Δήμου τριήμερη παρουσίαση των πεπραγμένων των τελευταίων τριών χρόνων. Γι’ αυτό το λόγο στο νέο φυλλάδιο θα περιλαμβάνονται όλα τα έργα που έχουν γίνει, αυτά που εκτελούνται και όσα σχεδιάζονται για τους επόμενους μήνες, με πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους. Τέλος, ια υπάρχει και ξεχωριστό φυλλάδιο για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ
Εκτός των άλλων, ο Δήμος στο νέο φυλλάδιο που θα διανείμει, αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το προεκλογικό σύνθημα ενόψει του Οκτωβρίου του 2023. Κεντρική ιδέα είναι να πειστεί ο κόσμος ότι ο Δήμος θα συνεχίσει με συνέπεια να προχωρά στον ίδιο «δρόμο που έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια», με το μήνυμα που επιθυμεί να στείλει να είναι ότι «ο Δήμος Πατρέων να μείνει στα χέρια του λαού». Αυτή η τελευταία φράση είναι πολύ πιθανό να προκριθεί ως το κεντρικό πολιτικό προεκλογικό σύνθημα για τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; – ΑΛΛΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ωστόσο, επειδή μιλάμε για μια πολυσέλιδη έκδοση, στο μυαλό πολλών δημιουργήθηκε η εξής ερώτηση: «Ποιος πληρώνει;». Η «Π» αναζήτησε πληροφορίες στη Διαύγεια και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει εγκριθεί κάποια δαπάνη από τον δημοτικό κορβανά για την εν λόγω έκδοση. Ψάχνοντας περισσότερες απαντήσεις, η «Π» διαβεβαιώθηκε ότι η εν λόγω εικοσασέλιδη έκδοση δεν έχει πληρωθεί από τα δημοτικά ταμεία. Μάλιστα, από τον Δήμο μετέφεραν: «Εμείς δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα και δεν χρεώνουμε τον λαό. Για αυτές τις δράσεις, έχουμε δικό μας ταμείο και πληρώνουμε ό,τι χρειάζεται», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν η πληρωμή γίνεται από το ΚΚΕ, το ταμείο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ή αλλού.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments