Πάτρα: Συναγερμός στο Ρίο – Άνδρας ανέβηκε σε ταράτσα και απειλεί να πέσει

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στην περιοχή, με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει το σημείο κοντά σε ξενοδοχείο

Πάτρα: Συναγερμός στο Ρίο – Άνδρας ανέβηκε σε ταράτσα και απειλεί να πέσει

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Πάτρας το απόγευμα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, καθώς άνδρας βρίσκεται σε ταράτσα κτιρίου στην περιοχή του Ρίου και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν σπεύσει στο σημείο. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση.

Οι Αρχές επιχειρούν να διαχειριστούν την κατάσταση και να διασφαλίσουν την ασφάλεια του άνδρα.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για την έκβαση του περιστατικού.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο